آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پیتزا

مواد لازم:

آرد                 مقدار لازم           مایه خمیر               1 ق س             شکر               1 ق چ 

نمک               1 ق چ                شیر ولرم                1/2 پیمانه        روغن زیتون       1/4 پیمانه 

مواد رویه:

پیاز              1 عدد                  گوشت چرخ کرده      100 گرم         فلفل دلمه ای      1 عدد

قارچ             100 گرم             ذرت                      50 گرم           زیتون                10 عدد  

پنیر پیتزا       150 گرم              آویشن                   مقدار لازم         نمک وفلفل         مقدار لازم  

طرز تهیه: 

مایه خمیر و شکر و شیر ولرم را مخلوط میکنیم تا عمل آید. بعد آرد و نمک و روغن را اضافه کرده ورز میدهیم( شاید مقدار آرد کم یا زیاد شود، باید تا زمانی آرد اضافه کرد که خمیر به دست نچسبد).این خمیر باید یک ساعت بماند تا خمیر دو برابر شود.

پیاز را تفت داده و گوشت را هم تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و ذرت و نمک وفلفل را هم اضافه میکنیم. 

خمیر را در قالب مورد چرب شده پهن کرده و روی آن کمی سس گوجه ریخته و مواد تفت داده را میریزیم. زیتونها را خرد کرده و به همراه آویشن و پنیر پیتزا روی مواد میریزیم. در فر 200 درجه 25 دقیقه بماند.

میتوان در مواد رویه از ژامبون، فیله مرغ تفت داده، کلم بروکلی، بادمجان و غیره هم استفاده کرد. میتوان به جای تفت دادن قارچ در این غذا و یا غذاهای دیگر از روش بلانچ کردن استفاده کرد. در این روش قارچ را اسلاید کرده و یا به صورت کامل در آب جوش ریخته و آبلیمو و نمک اضافه کرده و 5 دقیقه بعد آبکش میکنیم. این قارچ را میتوان در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی