مواد لازم:
آرد مقدار لازم مایه خمیر 1 ق س شکر 1 ق چ
نمک 1 ق چ شیر ولرم 1/2 پیمانه روغن زیتون 1/4 پیمانه
مواد رویه:
پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 100 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 100 گرم ذرت 50 گرم زیتون 10 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم آویشن مقدار لازم نمک وفلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
مایه خمیر و شکر و شیر ولرم را مخلوط میکنیم تا عمل آید. بعد آرد و نمک و روغن را اضافه کرده ورز میدهیم( شاید مقدار آرد کم یا زیاد شود، باید تا زمانی آرد اضافه کرد که خمیر به دست نچسبد).این خمیر باید یک ساعت بماند تا خمیر دو برابر شود.
پیاز را تفت داده و گوشت را هم تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و ذرت و نمک وفلفل را هم اضافه میکنیم.
خمیر را در قالب مورد چرب شده پهن کرده و روی آن کمی سس گوجه ریخته و مواد تفت داده را میریزیم. زیتونها را خرد کرده و به همراه آویشن و پنیر پیتزا روی مواد میریزیم. در فر 200 درجه 25 دقیقه بماند.
میتوان در مواد رویه از ژامبون، فیله مرغ تفت داده، کلم بروکلی، بادمجان و غیره هم استفاده کرد. میتوان به جای تفت دادن قارچ در این غذا و یا غذاهای دیگر از روش بلانچ کردن استفاده کرد. در این روش قارچ را اسلاید کرده و یا به صورت کامل در آب جوش ریخته و آبلیمو و نمک اضافه کرده و 5 دقیقه بعد آبکش میکنیم. این قارچ را میتوان در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد.