مواد لازم برای خمیر:
مایه خمیر 1 ق س شکر 1 ق س تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه آرد مقدار لازم روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک 1 ق چ
مواد داخل پیراشکی:
فیله مرغ 6 عدد پیاز 1 عدد قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد پنیر پیتزا 100 گرم زردچوبه 1/2 ق چ
سس قرمز مقدار لازم کاری 1 ق چ
طرز تهیه:
مایه خمیر و شیر و شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل کند. تخم مرغ زده شده و نمک و روغن مایع وارد را اضافه کرده و در نهایت آرد را اضافه میکنیم. تا جایی آرد اضافه وکنیم که به دست نچسبد. ورز میدهیم و خمیر را در جای نسبتا گرمی قرار میدهیم تا خمیر 2 برابر شود (تقریبا 1 ساعت)
پیاز را تفت داده و فیله های نصف شده و نمک و فلفل و زردچوبه و کاری را اضافه کرده و قارچ هم اضافه میکنیم.
خمیر راباز کرده و از مواد آماده و سرد شده داخل آن ریخته و کمی سس قرمز و یک برش فلفل دلمه ای و کمی پنیر پیتزا میریزیم.
اگر خواستیم در فر بپزیم روی پیراشکی زره تخم مرغ میمالیم و کنجد پاشیده و در سینی چرب شده قرارداده و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. اگر خواستید میتوانید پیراشکی را در روغن سرخ کنید.