آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پیراشکی مرغ

مواد لازم برای خمیر:

مایه خمیر    1 ق س     شکر    1 ق س       تخم مرغ 1 عدد

شیر   1 پیمانه     آرد    مقدار لازم      روغن مایع    1/2 پیمانه

نمک     1 ق چ 

مواد داخل پیراشکی:

فیله مرغ             6 عدد               پیاز            1 عدد                 قارچ              250 گرم

فلفل دلمه ای      1 عدد                پنیر پیتزا      100 گرم           زردچوبه          1/2 ق چ

سس قرمز          مقدار لازم          کاری          1 ق چ

طرز تهیه:

مایه خمیر و شیر و شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل کند. تخم مرغ زده شده و نمک و روغن مایع وارد را اضافه کرده و در نهایت آرد را اضافه میکنیم. تا جایی آرد اضافه وکنیم که به دست نچسبد. ورز میدهیم و خمیر را در جای نسبتا گرمی قرار میدهیم تا خمیر 2 برابر شود (تقریبا 1 ساعت)

پیاز را تفت داده و فیله های نصف شده و نمک و فلفل و زردچوبه و کاری را اضافه کرده و قارچ هم اضافه میکنیم.

خمیر راباز کرده و از مواد آماده و سرد شده داخل آن ریخته و کمی سس قرمز و یک برش فلفل دلمه ای و کمی پنیر پیتزا میریزیم.

اگر خواستیم در فر بپزیم روی پیراشکی زره تخم مرغ میمالیم و کنجد پاشیده و در سینی چرب شده قرارداده و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. اگر خواستید میتوانید پیراشکی را در روغن سرخ کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی