مواد لازم برای خمیر:
مایه خمیر 1 ق س شکر 1 ق س تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه آرد مقدار لازم روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک 1 ق چ
مواد داخل پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد پنیر پیتزا 100 گرم رب 2 ق س
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
مایه خمیر و شیر و شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل کند. تخم مرغ زده شده و نمک و روغن مایع وارد را اضافه کرده و در نهایت آرد را اضافه میکنیم. تا جایی آرد اضافه وکنیم که به دست نچسبد. ورز میدهیم و خمیر را در جای نسبتا گرمی قرار میدهیم تا خمیر 2 برابر شود (تقریبا 1 ساعت)
پیاز را تفت داده و گوشت و نمک و فلفل و فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ را اضافه کرده و در نهایت رب هم اضافه میکنیم.
خمیر راباز کرده وقالب زده و از مواد آماده و سرد شده داخل آن ریخته و کمی پنیر پیتزا میریزیم. دو سر خمیر را باید به خوبی بچسبانید تا در زمان پخت باز نشود.اگر خواستیم در فر بپزیم روی پیراشکی زره تخم مرغ میمالیم و کنجد پاشیده و در سینی چرب شده قرارداده و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. اگر خواستید میتوانید پیراشکی را در روغن سرخ کنید. این مقدار مواد تقریبا 20 دانه پیراشکی میدهد.
نکته: بهتراست قارچ را خرد کرده و با مقداری نمک و آبلیمو در ظرف آب در حال جوش بریزیم و 5 دقیقه بجوشد. این کار باعث میشود که قارچ آب نیاندازد.