آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پیراشکی گوشت

مواد لازم برای خمیر:

مایه خمیر       1 ق س            شکر      1 ق س              تخم مرغ         1 عدد

شیر              1 پیمانه            آرد         مقدار لازم          روغن مایع      1/2 پیمانه

نمک              1 ق چ 

مواد داخل پیراشکی:

گوشت چرخ کرده   150 گرم               پیاز            1 عدد               قارچ              250 گرم

فلفل دلمه ای        1 عدد                    پنیر پیتزا      100 گرم          رب               2 ق س

نمک و فلفل           مقدار لازم 

طرز تهیه:

مایه خمیر و شیر و شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل کند. تخم مرغ زده شده و نمک و روغن مایع وارد را اضافه کرده و در نهایت آرد را اضافه میکنیم. تا جایی آرد اضافه وکنیم که به دست نچسبد. ورز میدهیم و خمیر را در جای نسبتا گرمی قرار میدهیم تا خمیر 2 برابر شود (تقریبا 1 ساعت)

پیاز را تفت داده و گوشت و نمک و فلفل و فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ را اضافه کرده و در نهایت رب هم اضافه میکنیم.

خمیر راباز کرده وقالب زده و از مواد آماده و سرد شده داخل آن ریخته و کمی پنیر پیتزا میریزیم. دو سر خمیر را باید به خوبی بچسبانید تا در زمان پخت باز نشود.اگر خواستیم در فر بپزیم روی پیراشکی زره تخم مرغ میمالیم و کنجد پاشیده و در سینی چرب شده قرارداده و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. اگر خواستید میتوانید پیراشکی را در روغن سرخ کنید. این مقدار مواد تقریبا 20 دانه پیراشکی میدهد.

نکته: بهتراست قارچ را خرد کرده و با مقداری نمک و آبلیمو در ظرف آب در حال جوش بریزیم و 5 دقیقه بجوشد. این کار باعث میشود که قارچ آب نیاندازد. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی