آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پاته اسفناج

مواد لازم: 

سینه مرغ        500 گرم         برنج            1 پیمانه            رب انار          2 ق غ

اسفناج            500 گرم         پیاز             1 عدد              سس سویا       2 ق غ 

زنجبیل            1 ق چ             کنجد            مقدار لازم         پنیر پیتزا        کمی

پودر سیر          کمی              نمک وفلفل     مقدار لازم        روغن زیتون     2 ق س 

مواد سس:

پیاز               1 عدد               گوجه           2 عدد              آب مرغ         1 پیمانه

رب                2 ق غ

طرز تهیه:

مرغ را تکه کرده و با نمک و فلفل و زنجبیل و آبلیمو و پیاز حلقه شده مخلوط کرده کنار می گذاریم تا مزه دار شود. بعد از 2 ساعت روغن زیتون اضافه میکنیم و دوباره 1 ساعت بماند. بعد از گذشت 1 ساعت  این مواد را داخل تابه ریخته روی حرارت میگذارم تا کمی تفت داده شود.

برنج پخته و رب انار و سس سویا و پودر سیر و اسفناج پخته شده و خرد شده را با هم مخلوط کرده و نصف این مواد را در یک قالب شیشه ای که چرب شده و با برگ اسفناج پوشانده شده میریزیم. برای آنکه اسفناج حالت ظرف را بگیرد و نشکند باید اسفناج را بخارپز کرد.

مرغ تفت داده را ریخته و کنجد و پنیر پیتزا ریخته و بقیه برنج را میریزیم و با اسفناج میپوشانیم.

روی ظرف را فویل میکشیم و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بماند. و 10 دقیقه هم بدون فویل.

برای تهیه سس پیاز را تفت داده و رب اضافه کرده و در نهایت آب مرغ و گوجه میریزیم. بجوشد تا غلیظ شود و برای سرو روی غذا میریزیم.

  • ۹۳/۱۱/۱۱

پاته اسفناج

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی