مواد لازم:
سینه مرغ 500 گرم برنج 1 پیمانه رب انار 2 ق غ
اسفناج 500 گرم پیاز 1 عدد سس سویا 2 ق غ
زنجبیل 1 ق چ کنجد مقدار لازم پنیر پیتزا کمی
پودر سیر کمی نمک وفلفل مقدار لازم روغن زیتون 2 ق س
مواد سس:
پیاز 1 عدد گوجه 2 عدد آب مرغ 1 پیمانه
رب 2 ق غ
طرز تهیه:
مرغ را تکه کرده و با نمک و فلفل و زنجبیل و آبلیمو و پیاز حلقه شده مخلوط کرده کنار می گذاریم تا مزه دار شود. بعد از 2 ساعت روغن زیتون اضافه میکنیم و دوباره 1 ساعت بماند. بعد از گذشت 1 ساعت این مواد را داخل تابه ریخته روی حرارت میگذارم تا کمی تفت داده شود.
برنج پخته و رب انار و سس سویا و پودر سیر و اسفناج پخته شده و خرد شده را با هم مخلوط کرده و نصف این مواد را در یک قالب شیشه ای که چرب شده و با برگ اسفناج پوشانده شده میریزیم. برای آنکه اسفناج حالت ظرف را بگیرد و نشکند باید اسفناج را بخارپز کرد.
مرغ تفت داده را ریخته و کنجد و پنیر پیتزا ریخته و بقیه برنج را میریزیم و با اسفناج میپوشانیم.
روی ظرف را فویل میکشیم و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بماند. و 10 دقیقه هم بدون فویل.
برای تهیه سس پیاز را تفت داده و رب اضافه کرده و در نهایت آب مرغ و گوجه میریزیم. بجوشد تا غلیظ شود و برای سرو روی غذا میریزیم.