آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پاستای پنه        1 بسته            سینه ی مرغ        1 عدد           کره                20 گرم

خامه               50 گرم           پنیر پارمسان       1/3 پیمانه     قارچ               میزان دلخواه      

نمک و فلفل        مقدار لازم.      شیر.  1 لیوان.     

طرز تهیه:

پنه را آب کش کنید و آماده کنید. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، سینه مرغ را نواری خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید. بعد خامه و شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی غلیظ شد پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد. روی خورا را با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین کنید و نوش جان کنید.

میتوان همه مواد را مخلوط کرد و بعد در ظرف سرو ریخت و روی آن را با جعفری تزیین کرد. میتوان خامه هم به مواد اضافه کرد

  • ۹۵/۰۵/۳۱

پاستا پنه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی