مواد لازم:
پاستای پنه 1 بسته سینه ی مرغ 1 عدد کره 20 گرم
خامه 50 گرم پنیر پارمسان 1/3 پیمانه قارچ میزان دلخواه
نمک و فلفل مقدار لازم. شیر. 1 لیوان.
طرز تهیه:
پنه را آب کش کنید و آماده کنید. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، سینه مرغ را نواری خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید. بعد خامه و شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود. پنیر پارمزان و فلفل را هم اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از اینکه کمی غلیظ شد پنه را که آب کش کرده اید داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب مرغ را روی آن بریزید، طوری که سس آلفردو به تمام پنه ها برسد. روی خورا را با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین کنید و نوش جان کنید.
میتوان همه مواد را مخلوط کرد و بعد در ظرف سرو ریخت و روی آن را با جعفری تزیین کرد. میتوان خامه هم به مواد اضافه کرد