آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پاستا فتوچینی

مواد لازم:

پاستا فتوچینی      200 گرم          سینه مرغ          100 گرم         کره                       4 ق غ

پنیر پارمزان          2/3 پیمانه       قارچ                  4-5 عدد          نمک و فلفلفل         کمی

خامه                    1/2 پیمانه       پودر سیر            کمی                جعفری                 1 ق غ

طرز تهیه:
سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش میزنیم و با نمک و پودر سیر در مقداری روغن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کنه و پخته بشه. سینه های مرغ پخته شده رو کنار میگذاریم.
قارچها رو خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم و کنار میگذاریم.
در قابلمه ای مقدار زیادی آب رو جوش میاریم. نمک و کمی روغن اضافه میکنیم.، فتوچینی ها رو در آب جوش میریزیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم پاستاها بپزند.
همزمان در تابه ای کره رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم، در حین ذوب شدن کره خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن. مرغها و قارچها رو به این مخلوط اضافه میکنیم. حرارت رو کم نگه میداریم تا پاستاها پخته بشن ولی کمی مغزشون سفت باشه. شعله زیر سس رو خاموش نمیکنیم چون سفت میشه.
وقتی پاستاها پخته شدند، بدون اینکه اونها رو آبکش کنیم با ملاقه مخصوص از قابلمه پاستاها رو توی تابه سس میریزیم و هم میزنیم. پاستاها نباید آبکش بشن، لازمه که مقداری آب داشته باشن.
شعله رو متوسط کنید و خوب پاستا رو در تابه بچرخونید تا همه ی مواد به خورد هم بروند. نصف پنیر رو اضافه کنید به پاستا و باز هم بزنید.
اگه پاستا خشک شده، از آب قابلمه که پاستا رو در اون جوشوندید به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه پنیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
پاستا رو در ظرف بکشید و مقداری جعفری روی آن بپاشید و فورا سرو کنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی