مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 1 عدد رب 1 ق غ
فلفل دلمه ای 1 عدد جعفری 1 ق غ سیب زمینی 2 عدد
نمک ، فلفل ، ادویه مقدار لارم قارچ 200 گرم شیر 1/3 پیمانه
پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه:
پیاز را در کمی روغن زیتون تفت داده و گوشت را به همراه ادویه و دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید. وقتی خوب پخت قارچ وفلفل دلمه ای و رب را اضافه کنید.سیب زمینی ها را آبپز کنید.سپس آنها را له کرد و با شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید. من به پوره سیب زمینی ام همیشه فلفل سفید اضافه میکنم.گوشت را در ظرف بریزید و فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار دهید..پوره سیب زمینی را روی گوشت ریخته و با چنگال فرم دهید. یا مثل من پوره را به صورت گلوله در آورده و روی مواد گوشتی بچینیم.و پنیر پیتزا بریزیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.اگر پوره زیاد بود میتوانید یک لایه هم در کف ظرف بریزید.
- ۹۵/۰۳/۱۷