آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پای سیب زمینی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده      300 گرم       پیاز      1 عدد         رب                 1 ق غ

فلفل دلمه ای          1 عدد            جعفری  1 ق غ        سیب زمینی       2 عدد

نمک ، فلفل ، ادویه    مقدار لارم      قارچ   200 گرم      شیر                 1/3 پیمانه

پنیر پیتزا                100 گرم

طرز تهیه:

پیاز را در کمی روغن زیتون تفت داده و گوشت را به همراه ادویه و دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید. وقتی خوب پخت قارچ وفلفل دلمه ای و رب را اضافه کنید.سیب زمینی ها را آبپز کنید.سپس آنها را له کرد و با شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید. من به پوره سیب زمینی ام همیشه فلفل سفید اضافه میکنم.گوشت را در ظرف بریزید و فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار دهید..پوره سیب زمینی را روی گوشت ریخته و با چنگال فرم دهید. یا مثل من پوره را به صورت گلوله در آورده و روی مواد گوشتی بچینیم.و پنیر پیتزا بریزیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.اگر پوره زیاد بود میتوانید یک لایه هم در کف ظرف بریزید.

  • ۹۵/۰۳/۱۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی