مواد لازم برای خمیر:
آرد 2 پیمانه آب 1/2 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 ق چ کره 60 گرم
مواد میانی:
قارچ 200 گرم سینه مرغ 200 گرم پنیر پیتزا 250 گرم
جعفری 2 ق س سس گوجه 1/4 پیمانه فلفل دلمه ای 1 عدد
طرز تهیه:
آرد و کره را بادست مخلوط کرده و زرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت در یخچال بماند. مواد میانی که قارچ و مرع و فلفل دلمه ای و جعفری می باشد را سرخ کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود.بعد خمیر را با وردنه باز کرده و نصف ان را در ته ظرفی که چرب کرده ایم می اندازیم و چنگال می زنیم و سس می مالیم و کمی هم پنیر می ریزیم. مواد میانی را روی خمیر می ریزیم و بقیه پنیر را ریخته و نصف دیگر خمیر را روی ظرف میگذاریم و دوباره چنگال زده و در فر 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه بماند.