آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پای مرغ و قارچ

مواد لازم برای خمیر:

آرد              2 پیمانه       آب               1/2 پیمانه       زرده تخم مرغ      1 عدد

نمک           1/2 ق چ      کره              60 گرم

مواد میانی: 

قارچ           200 گرم       سینه مرغ     200 گرم           پنیر پیتزا            250 گرم      

جعفری       2 ق س       سس گوجه    1/4 پیمانه        فلفل دلمه ای     1 عدد

طرز تهیه:

آرد و کره را بادست مخلوط کرده و زرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت در یخچال بماند. مواد میانی که قارچ و مرع و فلفل دلمه ای و جعفری می باشد را سرخ کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود.بعد خمیر را با وردنه باز کرده و نصف ان را در ته ظرفی که چرب کرده ایم می اندازیم و چنگال می زنیم و سس می مالیم و کمی هم پنیر می ریزیم. مواد میانی را روی خمیر می ریزیم و بقیه پنیر را ریخته و نصف دیگر خمیر را روی ظرف میگذاریم و دوباره چنگال زده و در فر 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه بماند. 

  • ۹۳/۱۱/۱۵

پای مرغ و قارچ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی