مواد لازم برای خمیر:
آرد 2 پیمانه آب 1/2 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 ق چ کره 60 گرم
مواد رویه:
کلم بروکلی 200 گرم سینه مرغ 300 گرم سس سفید 1 پیمانه
پنیرپیتزا 100 گرم قارچ 200 گرم نمک وفلفل مقدار لازم
پیازچه 100 گرم آویشن 1 ق چ
طرز تهیه:
آرد و کره را بادست مخلوط کرده و زرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت در یخچال بماند. خمیر را کف قالب پهن کرده و در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم. سینه مرغ را تفت داده و قارچ و پیازچه را اضافه کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی خمیر سس سفید می ریزیم و مواد رویی را ریخته و پنیر پبتزا هم میریزیم و مجدد در فر 180 درجه 20 دقیقه بماند.
برای درست کردن سس سفید کافی است 50 گرم کره را به همراه 30 گرم آرد تفت داده و بعد 1 لیوان شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.