مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 350 گرم فلفل دلمه ای 1عدد پیاز 1 عدد
سیب زمینی 3 عدد پنیر مورتزلا 200 گرم آرد 100 گرم
بادمجان 1کیلو گوجه فرنگی 2 عدد رب 2 ق س
شیر 2 پیمانه نمک و ادویه مقدار لازم کره 50 گرم
روغن مایع مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را به صورت حلقه ای سرخ کرده و کنار می گذاریم. در کمی روغن و کره آرد را تفت داده و شیر را اضافه کرده، هم میزنیم تا غلیظ شود و سس سفید آماده شود. در ظرف دیگری پیاز را تفت داده و گوشت را تفت داده و نمک و فلفل و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم.سیب زمینی را هم نیم پز کرده و حلقه میکنیم. ظرف مناسبی را چرب کرده و کمی سس سفید میریزیم بعد بادمجان و بعد سیب زمینی میچینیم و مایه گوشتی و گوجه خرد شده وکمی سس سفید و پنیر پیتزا و دوباره لایه ها را تکرار میکنیم.داخل فر 180 درجه 35 دقیقه بماند.
در مواد گوشتی میتوان قارچ هم استفاده کرد. سیب زمینی را میتوان بعد از پوست گرفتن و حلقه کردن بخارپز کرد و یا سرخ نمود.روی لایه آخر میتوان با پوره سیب زمینی شکوفه زد.