آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

مرغ     1 عدد                اسفناج          1 کیلو           پیاز                3 عدد

زردچوبه     مقدار لازم     نمک و فلفل     مقدار لازم       رب نارنج         مقدار لازم

ابتدا مرغ را سرخ کرده و کنار میگذاریم

اسفناج را پخته و در قابلمه به همراه زردچوبه تفت داده و سپس مرغ را روی اسفناج گذاشته ونمک و فلفل و کمی آب اضافه میکنیم تا بپزد . 10 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله پیاز داغ و رب  نارنج را اضافه میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی