موادلازم:
سینه مرغ چرخ شده ۳عدد(یک کیلو) خامه ۱۷۵گرم هویج یک عدد
تخم مرغ ۳ عدد پوره اسفناج یک پیمانه کره اب شده ۲۵گرم
نمک وفلفل مقدار لازم زعفران دم کرده به میزان لازم
طرزتهیه:
سینه مرغ ،نمک،فلفل،خامه وتخم مرغ راخوب ورز می دهیم وبه سه قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت سفید ،یک قسمت را با پوره اسفناج مخلوط می کنیم وقسمت دیگررابازعفران رنگی می کنیم بعد درقالب کیک صبحانه ابتدا مرغ ساده بعدرنگ سبزودراخرهم زعفرانی می ریزیم کره اب شده راروی مواد می ریزیم روی قالب رابا فویل می پوشانیم ودرفر۱۸۰درجه به مدت یکساعت می پزیم ضمنا بین لایه ها می توانیم ازهویج بخارپزشده استفاده کنیم.