آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مرغ چینی

مواد لازم:

سیر       3 حبه                        سویا سس       3 قاشق سوپخوری          سس کچاب            3 قاشق سوپخوری

سرکه     3 قاشق سوپخوری        پودر زنجبیل     1/4 قاشق چایخوری        بازو و کتف مرغ     16 تکه

عسل      3 قاشق سوپخوری        شکر              2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

همه مواد را مخلوط کرده و مرغ 4 ساعت در این مواد بماند. بعد در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و مواد را  هم می ریزیم و شعله را کم می کنیم تا مرغ بپزد و اب ان تمام شود.

  • ۹۳/۱۱/۱۰

مرغ چینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی