آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:
گوشت گوسفندی    500 گرم       خلال بادام           200 گرم       زرشک سیاه    1 لیوان
پیاز                       3 عدد           زعفران آب‌کرده    2 ق غ           رب                1 ق غ
زردچوبه                 مقداری         نمک و فلفل          مقداری

طرز تهیه:
1. پیازها را خلالی کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، سپس زردچوبه ورب را به آن اضافه کنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
2. در این مرحله بادام‌ها را بشویید و کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
3. نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. بعد از گذشت مدتی زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
4. این خورش را با پلو سرو کنید.
مقدار زرشک را میتوان کم کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی