مواد لازم:
گوشت گوسفندی 500 گرم خلال بادام 200 گرم زرشک سیاه 1 لیوان
پیاز 3 عدد زعفران آبکرده 2 ق غ رب 1 ق غ
زردچوبه مقداری نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه:
1. پیازها را خلالی کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، سپس زردچوبه ورب را به آن اضافه کنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
2. در این مرحله بادامها را بشویید و کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
3. نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. بعد از گذشت مدتی زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
4. این خورش را با پلو سرو کنید.
مقدار زرشک را میتوان کم کرد.