مواد اولیه:
آبغوره مقدار لازم زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم
پیاز 3عدد گوشت 300گرم سبزی (شامل نعنا و جعفری تازه) 500 گرم
چاغاله بادام نیم کیلو
طرز تهیه :
ابتدا پیاز ها را با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را اضافه کنید.گوشت را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب گوشت بپزد. جعفری و نعنا را در روغن سرخ کنید و بعد سبزی را اضافه کنید.30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و چاغاله را اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
مقدار نعنا 100 گرم ومقدار جعفری 400 گرم است.