آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

خورش چاغاله بادام

مواد اولیه:

آبغوره              مقدار لازم           زردچوبه      به میزان لازم      نمک به میزان لازم

پیاز                 3عدد                  گوشت        300گرم          سبزی (شامل نعنا و جعفری تازه)   500 گرم

چاغاله بادام        نیم کیلو

طرز تهیه : 

ابتدا پیاز ها را با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را اضافه کنید.گوشت را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقداری زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب گوشت بپزد. جعفری و نعنا را در روغن سرخ کنید و بعد سبزی را اضافه کنید.30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و چاغاله را اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

مقدار نعنا 100 گرم ومقدار جعفری 400 گرم است.

  • ۹۵/۰۲/۱۲

خورش چاغاله

نظرات (۱)

عالی بود سپاس

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی