آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

دال عدس      1 پیمانه        گوجه        2 عدد            پیاز         1 عدد

نمک و فلفل    مقدار لازم     زردچوبه     مقدار لازم      زنجبیل     کمی

سیر              1 حبه

طرز تهیه:

ابتدا دال عدس را با کمی آب و زردچوبه میپزیم و در آخر پخت نمک اضافه میکنیم. در تابه ای پیاز را تفت داده و زنجبیل و سیر و گوجه خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت دال عدس پخته شده را اضافه میکنیم.

نظرات (۱)

  • سید محسن جوانمردی
  • عکس غذاتون رو بزارید خیلی بهتر میتونیم به دستورالعمل آشپزی عمل کنیم...

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی