مواد لازم:
زبان گوساله 1 عدد پیاز 2 عدد قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کره 50 گرم شیر 1 پیمانه
آرد 2 ق غ کرفس کمی هویج 2 عدد
طرز تهیه:
زبان را با 1 عدد پیاز و کمی آب و کرفس و هویج میپزیم. تقریبا 3 ساعت طول میکشد. بعد از پخته شدن پوست آن را جدا کرده و برش داده در ظرفی میچینیم.
برای سس 1 عدد پیاز را تفت داده و آرد را اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.کره و شیر و فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا به سفتی فرنی شود. این سس را روی زبان میریزیم.