موادلازم:
گندم پوست گرفته 500 گرم کره 50 گرم دارچین مقدار لازم
گوشت بوقلمون 400 گرم نمک مقدار لازم شکر مقدار لازم
طرز تهیه:
گندم را شب قبل خیس کرده و آب روی آن را خالی کرده در قابلمه میریزیم و گوشت را هم روی آن قرار میدهیم و شعله را خیلی کم روشن میکنیم(بدون آب) تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند. بعد روی آن آب ریخته و نمک هم اضافه میکنیم. 4 الی 5 ساعت روی حرارت کم باشد تا بپزد. بعد از پختن گوشت را برداشته و از استخوان جدا کرده و خرد کرده و به همراه گندم میکس میکنیم و بعد از نیم ساعت حلیم آماده است. میتوان با شکر و کره و دارچین تزئین کرد.
نکته: قبل از پختن حلیم را هم نزنید. اگر حلیم را هم بزنید به قابلمه میچسبد. اگر شعله خیلی کم باشد میتوان از ساعت 11 شب شعله را روشن کرد و حلیم ساعت 5 صبح برای صبحانه آماده خواهد بود.