آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

حلیم بوقلمون

موادلازم: 

گندم پوست گرفته      500 گرم           کره      50 گرم              دارچین       مقدار لازم

گوشت بوقلمون         400 گرم           نمک      مقدار لازم           شکر          مقدار لازم

طرز تهیه:

گندم را شب قبل خیس کرده و آب روی آن را خالی کرده در قابلمه میریزیم و گوشت را هم روی آن قرار میدهیم و شعله را خیلی کم  روشن میکنیم(بدون آب) تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند. بعد روی آن آب ریخته و نمک هم اضافه میکنیم. 4 الی 5 ساعت روی حرارت کم باشد تا بپزد. بعد از پختن گوشت را برداشته و از استخوان جدا کرده و خرد کرده و به همراه گندم میکس میکنیم و بعد از نیم ساعت حلیم آماده است. میتوان با شکر و کره و دارچین تزئین کرد.

نکته: قبل از پختن حلیم را هم نزنید. اگر حلیم را هم بزنید به قابلمه میچسبد. اگر شعله خیلی کم باشد میتوان از ساعت 11 شب شعله را روشن کرد و حلیم ساعت 5 صبح برای صبحانه آماده خواهد بود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی