مواد لازم:
گوشت سردست 200 گرم عدس 2 پیمانه برنج 1 پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه پیاز 1 عدد کشک مقدار لازم
نمک و ادویه مقدار لازم بادمجان 5 عدد نعنا داغ 5 ق س
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را کمی تفت داده و گوشت را اضافه کرده تا گوشت بپزد. در ظرف دیگری برنج و عدس را پخته و بادمجانهای سرخ شده را هم اضافه میکنیم. بعد از پختن گوشت، گوشت را خرد کرده و به برنج و عدس پخته شده اضافه کرده و پیازداغ و نعناداغ را هم اضافه میکنیم. با میکسر مواد را مخلوط کرده و کشک هم اضافه میکنیم. در ظرف ریخته و با نعنا داغ تزئین میکنیم.
اگر عجله داشتید میتوانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید تا زودتر غذایتان آماده شود ولی در این صورت خیلی خوشمزه نیست.میتوانید در این حالت از کمی آب گوشت استفاده کنید.