مواد لازم:
اسفناج 340 گرم مرغ پخته 2 فنجان پیاز سرخ شده 80 گرم
پنیر پارمسان 1/2 فنجان خمیر نان 225 گرم
طرز تهیه:
اسفناج را گرم کنید و کمی تفت دهید. داخل یک کاسه کوچک، کره، پیاز و پنیر پارمسان را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به هشت عدد مثلث تقسیم کنید و آن ها را روی سینی فر قرار دهید. بعد به شکل یک مثلث با انتهای تیز در بیاورید و لبه های بیرونی آنها را پهن کنید.
اسفناج را داخل مخلوط مرغ بریزید و هم بزنید و با قاشق روی پایین خمیر بریزید و آن را روی مواد تا کنید و به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.
به جای خمیر نان میتوان از خمیر جادویی یا خمیر پیتزا استفاده کرد