آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۱
  • ۰

قیمه نثار

مواد لازم:

برنج            5 پیمانه            گوشت           500 گرم             خلال پسته                 50 گرم 

خلال بادام     50 گرم            زعفران          1/4 پیمانه            پیاز داغ                    3 ق س 

پیاز            1 عدد                زرشک           1/2 پیمانه            خلال پوست پرتقال      30 گرم 

زردچوبه       مقدار لازم           رب              2 ق س                ادویه و فلفل              مقدار لازم

شکر           4 ق س              گلاب            1/4پیمانه 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت در قابلمه میریزیم و کمی تفت داده و فلفل و زردچوبه و رب هم اضافه کرده و مقداری آب اضافه کرده و میگذاریم تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. بعد از اتمام آب به آن پیازداغ و گلاب را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کرده و گوشت آماده را کنار می گذاریم. 

خلال پسته و بادام را تفت میدهیم. خلال پوست پرتقال را چند بار میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد با 2 ق شکر تفت میدهیم. زرشک را هم با شکر تفت میدهیم. برنج را آبکش کرده و دم میکنیم. مقداری از برنج را با زعفران و خلال پوست پرتقال و زرشک مخلوط میکنیم و بعد از کشیدن برنج در ظرف،گوشت و برنج زعفرانی و خلال ها را روی آن میریزیم.

  • ۹۴/۰۳/۱۷

قیمه نثار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی