مواد لازم:
برنج 5 پیمانه گوشت 500 گرم خلال پسته 50 گرم
خلال بادام 50 گرم زعفران 1/4 پیمانه پیاز داغ 3 ق س
پیاز 1 عدد زرشک 1/2 پیمانه خلال پوست پرتقال 30 گرم
زردچوبه مقدار لازم رب 2 ق س ادویه و فلفل مقدار لازم
شکر 4 ق س گلاب 1/4پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت در قابلمه میریزیم و کمی تفت داده و فلفل و زردچوبه و رب هم اضافه کرده و مقداری آب اضافه کرده و میگذاریم تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. بعد از اتمام آب به آن پیازداغ و گلاب را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کرده و گوشت آماده را کنار می گذاریم.
خلال پسته و بادام را تفت میدهیم. خلال پوست پرتقال را چند بار میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد با 2 ق شکر تفت میدهیم. زرشک را هم با شکر تفت میدهیم. برنج را آبکش کرده و دم میکنیم. مقداری از برنج را با زعفران و خلال پوست پرتقال و زرشک مخلوط میکنیم و بعد از کشیدن برنج در ظرف،گوشت و برنج زعفرانی و خلال ها را روی آن میریزیم.