مواد لازم:
شنبلیله 100 گرم گشنیز 500 گرم تمبر هندی 1/2 بسته
پیاز 1 عدد ماهی 500 گرم آرد 1ق غ
سیر 2 حبه
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و سیر را هم کمی تفت میدهیم و شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم و آرد هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد آب اضافه کرده و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. تمبر هندی را با کمی آب جوش مخلوط کرده و در قابلمه میریزیم. در نهایت هم ماهی تفت داده را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.