آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

قلیه ماهی

مواد لازم:

شنبلیله       100 گرم          گشنیز         500 گرم             تمبر هندی          1/2 بسته 

پیاز            1 عدد               ماهی          500 گرم             آرد                   1ق غ 

سیر            2 حبه

طرز تهیه:

پیاز را  تفت داده و سیر را هم کمی تفت میدهیم و شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم و آرد هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد آب اضافه کرده و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. تمبر هندی را با کمی آب جوش مخلوط کرده و در قابلمه میریزیم. در نهایت هم ماهی تفت داده را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.

  • ۹۴/۱۰/۰۷

قلیه ماهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی