مواد لازم:
پاستای فرمی 1 بسته سینه مرغ 300 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم سس سفید 2 پیمانه قارچ 200 گرم
پاپریکا 1 ق م نمک وفلفل مقدار لازم پیاز 1 عدد
طرز تهیه:
پاستا را آبکش میکنیم. پیاز را تفت داده و سینه مرغ را اضافه کرده و تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و ادویه را هم اضافه میکنیم. کمی از سس سفید را کف ظرف چرب شده میریزیم. پاستا را ریخته و مواد را ریخته و بقیه سس سفید را هم میریزیم. پنیر پیتزا را ریخته و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
برای درست کردن سس سفید کافی است 50 گرم کره را به همراه 30 گرم آرد تفت داده و بعد 1 لیوان شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.