مواد لازم:
سینه مرغ 300 گرم بادمجان 700 گرم پنیر پیتزا 500 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد گشنیز 100 گرم پودر سیر مقدار لازم
نمک وفلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را به صورت حلقه ای سرخ میکنیم. مرغ را خلال کرده و سرخ کرده و پودر سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و فلفل دلمه ای را هم اضافه میکنیم. کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و یک ردیف بادمجان چیده و یک ردیف مواد ریخته و پنیر پیتزا میریزیم و لایه ها را تکرار میکنیم. در فر 180 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بماند.