مواد لازم:
فیله مرغ 4 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه
آویشن کمی آبلیمو 2 ق س پاپریکا کمی
فلفل کمی تخم مرغ 1 عدد آرد سفید مقدار لازم
پودر سوخاری مقدار لازم
مواد سس:
مایونز 2 ق س ماست 3 ق س نمک و فلفل مقدار لازم
خیار شور 2 عدد آبلیمو کمی جعفری کمی
فیله های مرغ رو از وسط نصف کردم بعد با یک عدد پیاز خرد شده و دو حبه سیر رنده شده و فلفل سیاه و فلفل چیلی(اگر طعم تند میپسندین) و فلفل پابریکا و آویشن و آبلیمو و نمک مرینت کردم و حدود دو تا سه ساعت گذاشتم توی یخچال بعد این مدت فیله ها رو دراوردم و تخم مرغ رو با مقداری زعفرون هم زدم تا از لختگی دربیاد بعد فیله هارو توی تخم مرغ و بعد توی آرد سفید دوباره توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری که من از پودر پانکو استفاده میکنم غلطونده و یکم فشار میدیم تا پودر خوب بهش بچسبه بعد سرخ کردم.
و اما طریقه درست کردن سیب زمینی
سیب زمینی رو خلال های درشت زدم و توی آبجوش به مدت پنج تا ده دقیقه جوشوندم بعد در اوردم و با نمک و فلفل سیاه و فلفل پابریکا و آویشن و پودر سیر و شوید و نعناع و کمی جعفری و روغن زیتون خوب آغشته کردم و توی سینی فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم این مدت بستگی به قطر سیب هاتون داره.
و اما سس مخصوص سوخاری
دو قاشق مایونز رو با ۳ قاشق ماست پرچرب مخلوط کردم بعد بهش نمک و فلفل سیاه و کمی جعفری و کمی سیر رنده شده و خیار شور رنده شده و کمی آبلیموی تازه اضافه کردم و خوب مخلوط و گذاشتم توی یخچال تا طعم ها رو بگیره