آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

فیله مرغ سوخاری

مواد لازم:

فیله مرغ          4 عدد         پیاز         1 عدد      سیر          2 حبه    

آویشن             کمی          آبلیمو       2 ق س    پاپریکا       کمی

فلفل               کمی          تخم مرغ    1 عدد      آرد سفید    مقدار لازم

پودر سوخاری     مقدار لازم

مواد سس:

مایونز        2 ق س     ماست    3 ق س   نمک و فلفل     مقدار لازم

خیار شور    2 عدد       آبلیمو    کمی       جعفری           کمی

فیله های مرغ رو از وسط نصف کردم بعد با یک عدد پیاز خرد شده و دو حبه سیر رنده شده و فلفل سیاه و فلفل چیلی(اگر طعم تند میپسندین) و فلفل پابریکا و آویشن و آبلیمو و نمک مرینت کردم و حدود دو تا سه ساعت گذاشتم توی یخچال بعد این مدت فیله ها رو دراوردم و تخم مرغ رو با مقداری زعفرون هم زدم تا از لختگی دربیاد بعد فیله هارو توی تخم مرغ و بعد توی آرد سفید دوباره توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری که من از پودر پانکو استفاده میکنم غلطونده و یکم فشار میدیم تا پودر خوب بهش بچسبه بعد سرخ کردم.

و اما طریقه درست کردن سیب زمینی 

سیب زمینی رو خلال های درشت زدم و توی آبجوش به مدت پنج تا ده دقیقه جوشوندم بعد در اوردم و با نمک و فلفل سیاه و فلفل پابریکا و آویشن و پودر سیر و شوید و نعناع و کمی جعفری و روغن زیتون خوب آغشته کردم و توی سینی فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم این مدت بستگی به قطر سیب هاتون داره.

و اما سس مخصوص سوخاری

دو قاشق مایونز رو با ۳ قاشق ماست پرچرب مخلوط کردم بعد بهش نمک و فلفل سیاه و کمی جعفری و کمی سیر رنده شده و خیار شور رنده شده و کمی آبلیموی تازه اضافه کردم و خوب مخلوط و گذاشتم توی یخچال تا طعم ها رو بگیره

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی