مواد لازم:
نخود 1 پیمانه فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 1 عدد
ادویه مقدار لازم فلفل مقدار لازم سبزی معطر 2 ق غ
مواد سس:
پودر انبه 1ق غ آب ۶ ق غ
طرز تهیه:
باید نخود را به مدت 2 روز خیس کرده و آب را عوض کنید. همه مواد را در غذاساز ریخته و بعد در روغن سرخ میکنیم.
پیاز و فلفل دلمه ای کوچک باشد و بعد از مخلوط کردن 2 ساعت بماند و بعد شده کنید. در هنگام سرخ کردن باید در روغن داغ غوطه ور باشد واگر احساس کردید در هنگام سرخ شدن جدا میشود میتوانید کمی پودر نخود اضافه کنید.
برای درست کردن سس همه مواد را مخلوط و روی گاز هم میزنیم تا غلیظ شود.