آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم: 

برنج                     2/5 پیمانه          لپه                           3/4 پیمانه             سبزی دلمه        500گرم   

بادمجان دلمه ای      ۸ عدد                گوشت چرخ کرده         250  گرم               فلفل دلمه ای        ۴ عدد

گوجه                   ۱۰ عدد                نمک وفلفل                 مقدار لازم               روغن مایع         1 پیمانه

رب                      3 ق س

طرز تهیه: 

پیاز را تفت داده وگوشت را اضافه میکنیم و در نهایت سبزی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و لپه پخته شده و برنج آبکش کرده را اضافه میکنیم و داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجان خالی شده میریزیم و در قابلمه ای که سس درست کرده ایم میچینیم. برای سس پیاز را تفت داده و رب و نمک و فلفل اضافه کرده و کمی هم آب میریزیم.  یک ساعت طول میکشد تا پخته شود.اگر خواستیم همه را در یک قابلمه بپزیم بهتر است بادمجانها در زیر و فلفل دلمه ای وسط و گوجه در لایه رویی باشد. این مقدار مواد برای  6  الی ۸ نفر میباشد.

بهتر است بعد از خالی کردن بادمجان ها کمی درون آن نمک بپاشیم  وقبل از ریختم مواد دلمه آبی که در بادمجان جمع شده خالی کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی