مواد لازم:
برنج 2/5 پیمانه لپه 3/4 پیمانه سبزی دلمه 500گرم
بادمجان دلمه ای ۸ عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم فلفل دلمه ای ۴ عدد
گوجه ۱۰ عدد نمک وفلفل مقدار لازم روغن مایع 1 پیمانه
رب 3 ق س
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده وگوشت را اضافه میکنیم و در نهایت سبزی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و لپه پخته شده و برنج آبکش کرده را اضافه میکنیم و داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجان خالی شده میریزیم و در قابلمه ای که سس درست کرده ایم میچینیم. برای سس پیاز را تفت داده و رب و نمک و فلفل اضافه کرده و کمی هم آب میریزیم. یک ساعت طول میکشد تا پخته شود.اگر خواستیم همه را در یک قابلمه بپزیم بهتر است بادمجانها در زیر و فلفل دلمه ای وسط و گوجه در لایه رویی باشد. این مقدار مواد برای 6 الی ۸ نفر میباشد.
بهتر است بعد از خالی کردن بادمجان ها کمی درون آن نمک بپاشیم وقبل از ریختم مواد دلمه آبی که در بادمجان جمع شده خالی کنید.