آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کوفته

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده    300 گرم         لپه           1/3 پیمانه        ترخون خشک        1 ق س

پیاز                        2 عدد             رب           2 ق غ              برنج پخته           3/4 پیمانه

ادویه                     مقدار لازم        نمک          مقدار لازم         سبزی معطر          1 پیمانه

تخم مرغ                1 عدد             پیاز داغ     3 ق س            آلو                       6 عدد

زرشک                     3 ق س          نعنا خشک   1 ق س          

طرز تهیه: 

ابتدا گوشت و 1 عدد پیاز را در غذاساز میریزیم تا مخلوط شود و ادویه و نمک و سبزی را هم اضافه می کنیم. این مواد را در ظرفی ریخته و لپه پخته شده و برنج پخته وتخم مرغ را اصافه کرده ورز میدهیم.در قابلمه 1 عدد پیاز را تفت داده و رب و ادویه و نمک و نعنا و ترخون اضافه کرده و آب میریزیم تا به جوش آید. بعد از گوشت به اندازه یک نارنگی بزرگ برداشته و داخل آن آلو و زرشک و پیازداغ قرار داده و گلوله کرده و داخل آب در حال جوش میریزیم. بعد از  1 ساعت غذا آماده است. لازم است بدانید نباید در قابلمه را گذاشت و قابلمه باید بزرگ باشد تاکوفته ها روی هم قرار نگیرد. برنج نیم دانه باید 4 ساعت قبل خیس شده باشد. گوشت باید کم چرب باشد و بهتر است از گوشت گوساله یا مخلوط گوساله و گوسفند استفاده شود. میتوان داخل کوفته تخم مرغ پخته یا کشمش هم قرار داد.این مقدار مواد تقریبا برای 6 نفر میباشد.

  • ۹۳/۱۱/۱۰

کوفته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی