مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم لپه 1/3 پیمانه ترخون خشک 1 ق س
پیاز 2 عدد رب 2 ق غ برنج پخته 3/4 پیمانه
ادویه مقدار لازم نمک مقدار لازم سبزی معطر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد پیاز داغ 3 ق س آلو 6 عدد
زرشک 3 ق س نعنا خشک 1 ق س
طرز تهیه:
ابتدا گوشت و 1 عدد پیاز را در غذاساز میریزیم تا مخلوط شود و ادویه و نمک و سبزی را هم اضافه می کنیم. این مواد را در ظرفی ریخته و لپه پخته شده و برنج پخته وتخم مرغ را اصافه کرده ورز میدهیم.در قابلمه 1 عدد پیاز را تفت داده و رب و ادویه و نمک و نعنا و ترخون اضافه کرده و آب میریزیم تا به جوش آید. بعد از گوشت به اندازه یک نارنگی بزرگ برداشته و داخل آن آلو و زرشک و پیازداغ قرار داده و گلوله کرده و داخل آب در حال جوش میریزیم. بعد از 1 ساعت غذا آماده است. لازم است بدانید نباید در قابلمه را گذاشت و قابلمه باید بزرگ باشد تاکوفته ها روی هم قرار نگیرد. برنج نیم دانه باید 4 ساعت قبل خیس شده باشد. گوشت باید کم چرب باشد و بهتر است از گوشت گوساله یا مخلوط گوساله و گوسفند استفاده شود. میتوان داخل کوفته تخم مرغ پخته یا کشمش هم قرار داد.این مقدار مواد تقریبا برای 6 نفر میباشد.