آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۱
  • ۰

کبه برنجی

مواد لازم:

برنج          2 پیمانه           گوشت چرخ کرده      200 گرم                زرشک              2 ق غ

رب           1 ق غ              نمک و فلفل             مقدار لازم                پیاز                2 عدد   

زردچوبه     1 ق چ              تخم مرغ                1 عدد                      آرد سوخاری      مقدار لازم 

طرز تهیه:

برنج را با 2 پیمانه آب و زردچوبه و کمی نمک میگذاریم تا خوب بپزد و آبش جمع شود و دم میگذاریم. برنج را بعد از پختن و سرد شدن از چرخ گوشت رد میکنیم. در تابه پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه کرده و تفت داده و نمک و فلفل و زرشک را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. از برنج کمی برداشته و داخل دست باز کرده و از مایه آماده درون آن ریخته و دوباره گرد کرده یا به شکل استوانه در می آوریم.  کبه آماده شده را در تخم مرغ میغلتانیم بعد در آرد سوخاری و سپس در روغن سرخ میکنیم.

میتوان به جای زردچوبه از کمی زعفران استفاده کرد. میتوان از رب هم استفاده نکرد. 

  • ۹۴/۰۴/۰۸

کبه

کبه برنجی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی