مواد لازم:
برنج 2 پیمانه گوشت چرخ کرده 200 گرم زرشک 2 ق غ
رب 1 ق غ نمک و فلفل مقدار لازم پیاز 2 عدد
زردچوبه 1 ق چ تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را با 2 پیمانه آب و زردچوبه و کمی نمک میگذاریم تا خوب بپزد و آبش جمع شود و دم میگذاریم. برنج را بعد از پختن و سرد شدن از چرخ گوشت رد میکنیم. در تابه پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه کرده و تفت داده و نمک و فلفل و زرشک را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. از برنج کمی برداشته و داخل دست باز کرده و از مایه آماده درون آن ریخته و دوباره گرد کرده یا به شکل استوانه در می آوریم. کبه آماده شده را در تخم مرغ میغلتانیم بعد در آرد سوخاری و سپس در روغن سرخ میکنیم.
میتوان به جای زردچوبه از کمی زعفران استفاده کرد. میتوان از رب هم استفاده نکرد.