مواد لازم:
مرغ کامل 1 کیلو نشاسته ذرت 5 ق س شیر خشک 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد دارچین 1/2 ق چ سس خردل 1 ق س
روغن مایع 2 ق س زنجبیل 1/2 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ
جوز هندی 1/2 ق چ آویشن 1/2 ق چ سیر 2 حبه
هل 1/3 ق چ میخک 1/4 ق چ نمک مقدار لازم
اسانس دود کمی
طرز تهیه:
مرغ بدون استخوان را با سیر 3 بار چرخ میکنیم. مرغ را به همراه شیر خشک و آرد و ادویه ها و زرده ها و سس خردل و روغن مایع را در غذاساز ریخته و 5 دقیقه میزنیم. در حین چند تکه یخ اضافه میکنیم. این مواد را روی سلفون ریخته و به دلخواه مغز پسته و هویج و قارچ خرد شده میریزیم.و 3 بار سلفون میپیچیم و سر و ته آن را خوب سفت میکنیم و در قابلمه ای که آب آن در حال جوش است به مدت 80 دقیقه بخارپز میکنیم. سعی کنید قطر کالباسها بیشتر از 10 سانت نباشد. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد از سلفون جدا کرده وبه مدت 2 ساعت در یخچال باشد تا خنک شود و بعد میتونید برش بزنید.
میتوان به جای مرغ از گوشت هم استفاده کرد یا به صورت مخلوط.