آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کالباس مرغ

مواد لازم: 

مرغ کامل          1 کیلو               نشاسته ذرت         5 ق س              شیر خشک         1 پیمانه

زرده تخم مرغ      3 عدد             دارچین                1/2 ق چ            سس خردل        1 ق س 

روغن مایع          2 ق س           زنجبیل                 1/2 ق چ             فلفل سیاه         1 ق چ   

جوز هندی          1/2 ق چ         آویشن                  1/2 ق چ              سیر                  2 حبه

هل                  1/3  ق چ          میخک                  1/4 ق چ              نمک                 مقدار لازم

اسانس دود        کمی

طرز تهیه:

مرغ بدون استخوان را با سیر 3 بار چرخ میکنیم. مرغ را به همراه شیر خشک و آرد و ادویه ها و زرده ها و سس خردل و روغن مایع را در غذاساز ریخته و 5 دقیقه میزنیم. در حین چند تکه یخ اضافه میکنیم. این مواد را روی سلفون ریخته و به دلخواه مغز پسته و هویج و قارچ خرد شده میریزیم.و 3 بار سلفون میپیچیم و سر و ته آن را خوب سفت میکنیم و در قابلمه ای که آب آن در حال جوش است به مدت 80 دقیقه بخارپز میکنیم. سعی کنید قطر کالباسها بیشتر از 10 سانت نباشد. بعد از  اینکه پخت و کمی خنک شد از سلفون جدا کرده وبه مدت 2 ساعت در یخچال باشد تا خنک شود و بعد میتونید برش بزنید.

میتوان به جای مرغ از گوشت هم استفاده کرد یا به صورت مخلوط.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی