مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد کلم قمری 2 عدد
سبزی معطر 50 گرم سرکه 2 ق غ برنج 3 پیمانه
زعفران 5 ق غ روغن مقدار لازم نمک و ادویه مقدار لازم
آبغوره 2 ق غ
طرز تهیه:
کلم قمری( کلم سنگ ) را مانند سیب زمینی خلال کرده و 5 دقیقه در آب و سرکه میجوشانیم و در آبکش میریزیم تا آب آن گرفته شود. گوشت و پیاز رنده شده را به صورت کوفته ریزه درآورده و کمی سرخ میکنیم. کلم را تفت داده و گوشت آماده را هم اضافه کرده و سبزی معطر و نمک و آبغوره و زعفران را هم اضافه کرده و بعد از آبکش کردن برنج لابلای برنج میریزیم تا دم بکشد. رنگ این غذا با زعفران زیبا میشود پس در مصرف آن دست و دلبازی کنید. با این دستور میتوان از کلم برگ به جای کلم قمری استفاده کرد.