آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کلم پلو شیرازی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده      200 گرم       پیاز        1 عدد            کلم قمری        2 عدد

سبزی معطر            50 گرم         سرکه      2 ق غ           برنج               3 پیمانه  

زعفران                   5 ق غ           روغن      مقدار لازم       نمک و ادویه     مقدار لازم

آبغوره                    2 ق غ

طرز تهیه:

کلم قمری( کلم سنگ ) را مانند سیب زمینی خلال کرده و 5 دقیقه در آب و سرکه میجوشانیم و در آبکش میریزیم تا آب آن گرفته شود. گوشت و پیاز رنده شده را به صورت کوفته ریزه درآورده و کمی سرخ میکنیم. کلم را تفت داده و گوشت آماده را هم اضافه کرده و سبزی معطر و نمک و آبغوره و زعفران را هم اضافه کرده و بعد از آبکش کردن برنج لابلای برنج میریزیم تا دم بکشد. رنگ این غذا با زعفران زیبا میشود پس در مصرف آن دست و دلبازی کنید. با این دستور میتوان از کلم برگ به جای کلم قمری استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی