آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

بورک مرغ

مواد لازم:

خمر یوفکا          50 عدد         سینه مرغ      400 گرم          پیاز     1 عدد 

فلفل دلمه ای      1 عدد            پنیر پیتزا       مقدار لازم         قارچ    150 گرم

ادویه و نمک        مقدار لازم       رب             1 ق س 

طرز تهیه:

پیاز را تفت داده و سینه مرغ را اضافه کرده و تفت میدهیم. قارچ و فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و نمک و ادویه و رب را هم میریزیم و شعله را خاموش میکنیم. روی یک عدد خمیر یوفکا کمی کره مالیده و خمیر دیگری روی آن قرار داده و دوباره کمی کره مالیده و از مواد آماده شده روی آن گذاشته و رل کرده و در ظرفی که ته آن چرب شده قرار میدهیم.  روی خمیر زرده تخم مرغ میمالیم و کمی کنجد میپاشیم. این غذا در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه پخته خواهد شد.

میتوان این رول ها را می توان در روغن سرخ کرد. میتوان به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کرد.در این صورت بورک گوشت خواهیم داشت.

 

  • ۹۴/۰۳/۱۰

بورک

بورک مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی