مواد لازم:
گوشت گوساله 400 گرم قارچ 300 گرم پیاز 1 عدد
سس سفید 1 پیمانه ادویه مقدار لازم نمک مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت را که خلالی خرد کرده ایم اضافه کرده و به همراه ادویه تفت میدهیم بعد آب اضافه کرده و حدود 2 ساعت با حرارت کم بپزد بعد سس سفید و قارچ تفت داده را اضافه میکنیم و نمک هم اضافه میکنیم. میتوانیم بعد از خاموش کردن حرارت 3 قاشق خامه اضافه کنیم. برای تزئین میتوان از چیپس یا سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمود.
برای آماده کردن سس سفید باید 5 قاشق آرد را به همراه 20 گرم کره تفت داده و 1 لیوان شیر اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنیم تا غلیظ شود.