آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

بادمجان       4 عدد         گوشت چرخ کرده     50 گرم            فلفل دلمه ای       30 گرم

جعفری        20 گرم        زردچوبه                 مقدار لازم        نمک و فلفل          مقدار لازم

رب             1 ق غ         پیاز                       1 عدد 

طرز تهیه:

بادمجانها را باید به صورت کامل سرخ کرد. پیاز را سرخ کرده و گوشت و رب و فلفل دلمه ای و جعفری و ادویه ها را به ترتیب اضافه می کنیم. در ظرف دیگری مقداری رب تفت داده و آب و نمک اضافه کرده و بادمجانها را در ظرف قرار می دهیم تا کمی بپزد. بعد از مدتی حرارت را خاموش کرده و بعد از سرد شدن بادمجانها شکافی روی انها ایجاد کرده و از مایه گوشتی اماده در شکاف ریخته و مجددا بادمجانها را در ظرف قرار داده تا 5 دقیقه دیگر بجوشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی