مواد لازم:
بادمجان 4 عدد گوشت چرخ کرده 50 گرم فلفل دلمه ای 30 گرم
جعفری 20 گرم زردچوبه مقدار لازم نمک و فلفل مقدار لازم
رب 1 ق غ پیاز 1 عدد
طرز تهیه:
بادمجانها را باید به صورت کامل سرخ کرد. پیاز را سرخ کرده و گوشت و رب و فلفل دلمه ای و جعفری و ادویه ها را به ترتیب اضافه می کنیم. در ظرف دیگری مقداری رب تفت داده و آب و نمک اضافه کرده و بادمجانها را در ظرف قرار می دهیم تا کمی بپزد. بعد از مدتی حرارت را خاموش کرده و بعد از سرد شدن بادمجانها شکافی روی انها ایجاد کرده و از مایه گوشتی اماده در شکاف ریخته و مجددا بادمجانها را در ظرف قرار داده تا 5 دقیقه دیگر بجوشد.