مواد لازم:
بادمجان ۲ عدد پوره گوجه ۱ پیمانه کدو ۱ عدد.
پیاز ۱ عدد نخود پخته ۱ پیمانه رب ۱ ق غ
ادویه مقدار لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد زیتون ۵ عدد
نمک مقدار لازم روغن زیتون ۳ ق غ سرکه ۲ ق ع
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان و کدو را خرد کرده و با روغن زیتون مخلوط کرده و در فر ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.پیاز را تفت داده و فلفل دلمه ای و رب را اضافه کرده و تفت میدهیم. پوره گوجه را اضافه کرده و بعد از کمی غلیظ شدن بادمجان و پیاز و نخود و ادویه و زیتون و نمک را اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه گوجه گیلاسی را اصافه کرله و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش میکنیم.
به جای فلفل دلمه ای میتوان از کرفس استفاده کرد.