آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پاستا پنیری

مواد لازم:

پاستا صدفی        ۳۰۰ گرم            اسفناج               ۴ فنجان            پنیر موزارلا         ۳ ق غ

پنیر پارمسان        ۱/۲ فنجان        سیر                   ۲ حبه                پنیر خامه ای       ۲ ق غ

قارچ                    ۵ عدد              رب                    ۳ ق غ               نمک و فلفل         مقدار لازم

گوجه فرنگی         ۲ عدد

     

طرز تهیه:  

سیر را کمی تفت داده و اسفناج را اضافه کرده و بعد از آنکه اسفناج نرم شد قارچ تفت داده را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم. به این مواد پنیرها و ادویه را اضافه کرده و داخل پاستا ابکش شده میریزیم. در تابه ای رب را کمی تفت داده و پوره گوجه و کمی اب اصافه کرده وروی حرارت به همراه نمک و ادویه کمی می پزیم.  در ظرف مناسبی کمی از این مایه را ریخته و پاستای پر شده با اسفناج را روی ان قرار داده و روی انها کمی پنیر پارمسان و پنیر موزارلا  ریخته و بقیه مایه اماده را روی ان میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.در ظرف را میبندیم. 

  • ۰۰/۱۱/۲۸

پاستا پنیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی