مواد لازم:
پاستا صدفی ۳۰۰ گرم اسفناج ۴ فنجان پنیر موزارلا ۳ ق غ
پنیر پارمسان ۱/۲ فنجان سیر ۲ حبه پنیر خامه ای ۲ ق غ
قارچ ۵ عدد رب ۳ ق غ نمک و فلفل مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
طرز تهیه:
سیر را کمی تفت داده و اسفناج را اضافه کرده و بعد از آنکه اسفناج نرم شد قارچ تفت داده را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم. به این مواد پنیرها و ادویه را اضافه کرده و داخل پاستا ابکش شده میریزیم. در تابه ای رب را کمی تفت داده و پوره گوجه و کمی اب اصافه کرده وروی حرارت به همراه نمک و ادویه کمی می پزیم. در ظرف مناسبی کمی از این مایه را ریخته و پاستای پر شده با اسفناج را روی ان قرار داده و روی انها کمی پنیر پارمسان و پنیر موزارلا ریخته و بقیه مایه اماده را روی ان میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.در ظرف را میبندیم.