مواد لازم:
فیله مرغ ۵۰۰ گرم اسفناج ۴۰۰ گرم شیر ۲ لیوان
آرد ۲ ق غ گوجه ۲ عدد سیر ۲ حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فیله ها را با نمک و فلفل و روغن زیتون آغشته کرده و کنار می گذاریم تا مزه دار شود. بعد از یک ساعت در تابه سرخ میکنیم. سپس سیر را تفت داده ارد را هم اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه شیر را اضافه میکنیم و اسفناج و گوجه و مرغ را هم اضافه کرده و در تابه را میگداریم تا سس غلیظ شود و غذا اماده شود
میتوان به جای فیله از سینه مرغ استفاده کرد ولی باید سینه را برش نازک دهید. به جای گوجه هم اگر از گوجه گیلاسی استفاده شود بهتر است.