آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دلمه برگ مو

مواد لازم:

برنج              3 پیمانه          لپه             1/2 پیمانه        سبزی معطر          1/5 پیمانه 

پیاز               1 عدد             باقالی         1 پیمانه          گوشت چرخ کرده    300 گرم

کشمش        1 پیمانه           روغن مایع    مقدار لازم        رب انار                  4 ق غ

نمک و ادویه    مقدار لازم        شکر          2ق س

طرز تهیه:

پیاز را تفت داده و گوشت و سبزی و کشمش را به تربیب اضافه کرده و تفت می دهیم. ادویه و رب انار را هم اضافه می کنیم. در ظرف دیگری لپه را نیم پز کرده و برنج را هم اضافه کرده و در نهایت باقالی را هم اضافه کرده و ابکش می کنیم. و با مواد قبلی اضافه کرده و درون برگهای شسته شده می پیچیم و درون قابلمه قرار می دهیم. برای سس 2 لیوان اب جوش و 2 ق س رب انار و 2 ق شکر را مخلوط کرده و بعد از اینکه روی دلمه ها روغن ریختیم از این سس هم می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب ان تبخیر شود. بهتر است یک وسیله سنگین روی دلمه ها قرار دهیم. بعد از اینکه اب تبخیر شد جسم سنگین را برداشته و دم کنی قرار می دهیم تا دم بکشد. تقریبا این مقدار مواد 150 عدد دلمه می دهد.اگر از باقالی خشک استفاده می کنید بهتراست نصف پیمانه باشد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی