مواد لازم:
برنج 3 پیمانه لپه 1/2 پیمانه سبزی معطر 1/5 پیمانه
پیاز 1 عدد باقالی 1 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم
کشمش 1 پیمانه روغن مایع مقدار لازم رب انار 4 ق غ
نمک و ادویه مقدار لازم شکر 2ق س
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و گوشت و سبزی و کشمش را به تربیب اضافه کرده و تفت می دهیم. ادویه و رب انار را هم اضافه می کنیم. در ظرف دیگری لپه را نیم پز کرده و برنج را هم اضافه کرده و در نهایت باقالی را هم اضافه کرده و ابکش می کنیم. و با مواد قبلی اضافه کرده و درون برگهای شسته شده می پیچیم و درون قابلمه قرار می دهیم. برای سس 2 لیوان اب جوش و 2 ق س رب انار و 2 ق شکر را مخلوط کرده و بعد از اینکه روی دلمه ها روغن ریختیم از این سس هم می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب ان تبخیر شود. بهتر است یک وسیله سنگین روی دلمه ها قرار دهیم. بعد از اینکه اب تبخیر شد جسم سنگین را برداشته و دم کنی قرار می دهیم تا دم بکشد. تقریبا این مقدار مواد 150 عدد دلمه می دهد.اگر از باقالی خشک استفاده می کنید بهتراست نصف پیمانه باشد