مواد لازم:
برنج 4 پیمانه گوشت 600 گرم اسفناج 1 کیلو
پیاز 2 عدد زعفران مقدار لازم نمک و ادویه مقدار لازم
رب انار 4 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با 1 عدد پیاز میپزیم و در آخر کار نمک و ادویه و کمی رب انار میریزیم. اسفناج را به همراه کمی روغن در تابه تفت داده و در نهایت نمک و ادویه و 2 قاشق رب انار اضافه میکنیم. 1 عدد پیاز را هم سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. برنج را آبکش کرده و با زعفران مخلوط کرده ونصف آن را در ظرفی که چرب کرده ایم میریزیم. پیاز سرخ شده و گوشت تکه شده و اسفناج را ریخته و بقیه برنج را میریزیم. مقداری از آبگوشت را روی برنج ریخته وروی ظرف را فویل کشیده و چند سوراخ ایجاد کرده و درفر 180 درجه به مدت 1 ساعت بماند.
این ته چین با گوشت بوقلمون و مرغ هم خوشمزه است