آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ته چین گوشت و اسفناج

مواد لازم:

برنج       4 پیمانه     گوشت    600 گرم       اسفناج           1 کیلو

پیاز        2 عدد        زعفران    مقدار لازم      نمک و ادویه    مقدار لازم

رب انار   4 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با 1 عدد پیاز میپزیم و در آخر کار نمک و ادویه و کمی رب انار میریزیم.  اسفناج را به همراه کمی روغن در تابه تفت داده و در نهایت نمک و ادویه و 2 قاشق رب انار اضافه میکنیم. 1 عدد پیاز را هم سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. برنج را آبکش کرده و با زعفران مخلوط کرده ونصف آن را در ظرفی که چرب کرده ایم میریزیم. پیاز سرخ شده و گوشت تکه شده و اسفناج را ریخته و بقیه برنج را میریزیم. مقداری از آبگوشت را روی برنج ریخته وروی ظرف را فویل کشیده و چند سوراخ ایجاد کرده و درفر 180 درجه به مدت 1 ساعت بماند.

این ته چین با گوشت بوقلمون و مرغ هم خوشمزه است

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی