آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پیاز سرخ شده   2 پیمانه          فلفل دلمه ای     2 پیمانه       گوجه فرنگی         1 پیمانه

گشنیز               1/2 پیمانه      پنیر پیتزا         1 پیمانه        استیک گوساله      3 پیمانه

نان پیتزا            6 عدد            نمک و فلفل       مقدار لازم

مواد سس:

شیر                  600 سی سی     کره                      50 گرم       آرد               50 گرم

سس کچاپ       1/2پیمانه          دیپ پنیر چدار      1 پیمانه      نمک و فلفل   مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا استیک گوساله را که به صورت نواری برش داده ایم تفت میدهیم.( اگر خواستید گوشت به خوبی نرم شده باشد ابتدا گوشت را با 1 عدد پیاز به همراه کمی آب پخته و بعد از تمام شدن آب، تفت دهید ) فلفل دلمه را هم به صورت نواری برش داده و تفت دهید.در ظرف مناسبی نانها را میچینیم به طوریکه کف و دیواره را بگیرد.گوشت را ریخته و بعد فلفل دلمه ای و گوجه و پیاز سرخ شده و پنیر را میریزیم. نانها را روی مواد میکشیم و روی آن کاغذ روغنی گذاشته و جسم سنگینی روی آن قرار میدهیم در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت بماند 

برای تهیه سس آرد را در کره تفت داده شیر را اضافه میکنیم. کمی که غلیظ شد. دیپ پنیر و نمک و فلفل و سس کچاب را اضافه میکنیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی