مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد ماست چیلی 150گرم تخم زیره سبز 1 ق چ
تخم شنبلیله 1ق س زردچوبه 1 ق چ شنبلیله خشک 1 ق چ
آرد نخودچی 2 ق س سیر 1 حبه زنجبیل 1 ق چ
گراماسالا 1 ق چ روغن مقدار لازم نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم گشنیز و تخم زیره را در تابه کمی تفت دهید و سپس آنها را آسیاب کنید.
ماست چیلی و زردچوبه و شنبلیله و زنجبیل و سیر له شده و گراماسالا و آرد نخودچی و پودر تخم گشنیز و شنبلیله و نمک وفلفل را مخلوط کرده و مرغهای تکه شده را به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم تا طعم دار شود. بعد از 3 ساعت به سیخ کشیده و در تابه چرب شده سرخ میکنیم
نکته: اگر گراماسالا نداشتید از ادویه کاری و فلفل قرمز استفاده کنید.اگر ماست چیلی نداشتید از ماست و مقداری فلفل قرمز استفاده کنید. اگر مواد مخلوط شده شل بود کمی آرد نخودچی اضافه کنید